fbpx

voor alles op research gebied

MYSTERY VISIT

Voor een professionele mening vanuit het perspectief van jouw gast. Naast een uitgebreide beoordeling ontvang je ook een passend onafhankelijk advies.

UNDERCOVER

Weten wat jouw personeel écht denkt? Of wil je er zeker van zijn dat alle processen optimaal zijn? Dan draaien we gewoon een dagje mee. Zowel voor als achter de schermen en verschillende leeftijden.

MARKTONDERZOEK

We onderzoeken wat jouw toekomstige gast zoekt in een restaurant of andere horeca onderneming. Daarbij krijg je een overzicht met bevindingen met een passend advies voor jouw restaurant.

TEVREDENHEID

Het is nooit verkeerd om te weten of iedereen tevreden is! Vaak komen hier ook waardevolle verbeterpunten uit naar voren. Een tevredenheidsonderzoek kan zowel onder je gasten als personeel gedaan worden.

CONCURRENTIE

Een onderzoek naar wie je concurrentie is en hoe ze scoren op onderdelen als online vindbaarheid en social media activiteit. Verbeter je eigen restaurant op basis van de bevindingen of weet waar je je op moet richten als je een restaurant gaat beginnen.

RECENSIES

Klachten zijn kleine cadeautjes die je van je gasten krijgt. We brengen jouw recensies in kaart waarbij we een onderscheid maken in de betrouwbaarheid van de recensies van jouw restaurant. Zo ben je verzekerd van betrouwbare conclusies en een goed advies.

MEER

 Wil je graag iets anders onderzocht hebben voor jouw horeca onderneming? Dan komen we daar samen ongetwijfeld uit!