fbpx

voor alles op 

het gebied van trainingen

SALES

De manier waarop je personeel de gasten vraagt of ze nog iets te drinken lusten kan een groot verschil maken in je omzet. We zorgen ervoor dat de omzet geoptimaliseerd word zonder dat het ten kosten gaat van de ervaring.

GASTVRIJHEID

Gastvrijheid zit natuurlijk al in de aard van je personeel! Wij zorgen voor het perfectioneren zodat jouw restaurant het beste uit het personeel haalt voor de beste gastervaring.

PRAKTIJK BEDIENING

We hebben het allemaal moeten leren. We nemen het inwerken uit handen met een uitgebreide praktijk training voor jouw nieuwe horeca toppers in spé.

BAR TRAINING

Een efficiënte werkwijze en de juiste kennis van materialen zorgen voor een goede werk flow en goede doorstroming van orders. Door een goede training vermijd je fouten op drukke momenten en voorkom je verspilling.

DRANKEN TRAINING

Gasten krijgen steeds meer interesse in specifieke dranken en de geschiedenis. In een Masterclass leren we jouw personeel meer over dranken zodat ze dit in de praktijk over kunnen brengen op jouw gasten. Zo bereik je de ultieme ervaring!

MANAGEMENT

Horeca is een praktisch vak. Daarbij kan het een stressvolle tak van sport zijn. We brengen jouw leidinggevende bij op het gebeid van werkwijzen en tips voor het leiding geven aan een horeca team. Zo zorg je voor een goede werksfeer voor een hecht team.

EN MEER

We stellen graag, samen met jou, een training op maar samen. Daarbij focussen we precies op jouw gewenste verbeterpunten.